Gasspisar, gashällar | Premiär för Olio Intini - Gasspisar, gashällar
GF startade redan 1934 och är sedan 1965 Sveriges i särklass största leverantör av gasspisar för privat bruk. Besök vårt showroom på Torsgatan 5a i centrala Stockholm eller kontakta oss för din närmaste återförsäljare.
Gasspis, gasspisar, Bertazzoni, IGF, La Germania, Torsgatan 5a
4334
post-template-default,single,single-post,postid-4334,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Premiär för Olio Intini

Premiär för Olio Intini

Förväntningarna var höga när närmare 23 personer äntrade Bertazzonis showroom och började att sniffa och smaka på Olio Intinis olivoljor under ledning av olivoljegurun Johan Blanche. Johan berättade om tillverkning, olika oliver och varje olja vi fick testa. Hur det är möjligt att hitta så många olika aromer i en olja är häpnadsväckande! När vi så smakade den sista och Intinis mest exklusiva druva (100 kg ger 6 liter!) dröjde sig Johan kvar i drömmarnas värld och reciterade, vad vi tror, strofer ur en italiensk opera. En helt unik förbluffande, oerhört komplex doft och smak. -Häll denna i ett cognacsglas och njut!

Efter provningen njöt deltagarna av mat och tillbehör från Apulien. Alla verkade supernöjda med kvällen! … inte konstigt!

Olio Intini och allt annat som avnjöts under kvällen importeras av Apuliens Smak . Oljorna och många matprodukter kan hittas på Wijnjas och Mi Piace.

Vi testade Denocciolato, Affiorato, Picholine, Olivastra och sist Cima di Mola.

Bilder från presskvällen hittas här!

Share Button
23 okt 2013