Gasspisar, gashällar | Kontakt - Gasspisar, gashällar
GF startade redan 1934 och är sedan 1965 Sveriges i särklass största leverantör av gasspisar för privat bruk. Besök vårt showroom på Torsgatan 5a i centrala Stockholm eller kontakta oss för din närmaste återförsäljare.
Gasspis, gasspisar, Bertazzoni, IGF, La Germania, Torsgatan 5a
920
page-template-default,page,page-id-920,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Kontakt / Kontakt

Om oss

Bertazzoni Skandinavien AB är ett helägt dotterbolag till Bertazzoni SpA med huvudsäte i Italien. Utöver F.LLI Bertazzoni och Bertazzoni La Germania jobbar kontoret i Sverige även med märket IGF. Våra produkter säljs över hela landet via ett återförsäljarnätverk. Är ni intresserade av att bli återförsäljare av våra produkter? kontakta oss så berätta vi mer!

Showroom

Adress: Torsgatan 5a
111 23, Stockholm
Öppettider: Mån-lörd: tidsbokning, sönd: stängt

Allmänna villkor

Transportskada måste anmälas av godsmottagaren direkt till transportföretaget. Skada som syns på godsets emballage måste reklameras vid ankomst genom anmärkning på fraktsedeln. Utan anmärkning på fraktsedeln kan skadan inte regleras. Signatur av chauffören är viktig. Dold skada på produkten måste reklameras inom sju dagar från ankomst enligt fraktsedelns datum. För att transportbolaget skall kunna besiktiga skadan är det viktigt att godset inte returneras eller repareras före besiktning.

 

Försäljning

Ali Abedi
aabedi@bertazzoni.com

 

Service Anmälan