Gasspisar, gashällar | Hjälp oss i kampen mot cancer! - Gasspisar, gashällar
GF startade redan 1934 och är sedan 1965 Sveriges i särklass största leverantör av gasspisar för privat bruk. Besök vårt showroom på Torsgatan 5a i centrala Stockholm eller kontakta oss för din närmaste återförsäljare.
Gasspis, gasspisar, Bertazzoni, IGF, La Germania, Torsgatan 5a
4553
post-template-default,single,single-post,postid-4553,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Hjälp oss i kampen mot cancer!

Hjälp oss i kampen mot cancer!

1 av 3 får cancer i Sverige idag. Alla har vi någon i vår närhet som drabbats. För att uppmärksamma sjukdomen och samla in pengar till Cancerfonden har författaren och konstnären Anna Benson samlat 20 välkända kvinnor som delar med sig av sina liv och sitt möte med cancer. Rosa Kokboken levereras från och med den 26:e september men kan förhandsbeställas redan nu! Begränsad upplaga och först till kvarn! 100kr/bok går oavkortat till cancerfonden!

http://www.rosakokboken.se/butik/

I samband med lanseringen den 26:e september kommer vi på Bertazzoni tillsammans med Superfront auktionera ut ett rosa kök! Marknadsvärdet för det kompletta köket är 150 000 kronor. Affektionsvärdet är långt, långt mycket mer.

*Köket på bilden är ett exempelkök, auktionsvinnares kök planeras utifrån dennes önskemål. Auktionen avser ett normalstort kök.

Detta ingår i auktionsköket:
• Rosa luck- och lådfronter i valfritt mönster, handtag i solid koppar, sidstycken, täckskivor och socklar från Superfront
• Rosa induktionsspis från Bertazzoni
• Upp till 5m stenskiva i Carrara marmor eller granit från VE Sten
• Blandare i koppar från Tapwell
• Diskho från DecoSteel
• Stommar, lådinsatser och gångjärn motsvarande ca 5 meter bänkskåp med tillhörande överskåp samt 3 högskåp från Ikea

Vinnaren får dessutom en helkväll i sitt nyvunna kök med bokens skapare Anna Benson och någon av bokens kvinnliga profiler.

Sprid budskapet om Rosa kokboken och köksauktionen så att vi får in så mycket pengar som möjligt. Vartenda öre från auktionen går till Cancerfonden.

http://www.rosakokboken.se/auktion/

Stort tack för hjälpen!

Share Button
22 aug 2014